Kan jeg virkelig ændre mine tanker??

Balance

Er der Balance i din tankegang?

Jeg snakker tit med mine veninder om at være positiv og ikke mindst om at bevare den positive tankegang. Jeg oplever ofte at alle de gode intentioner om en positivtankegang bliver glemt, når hverdagen banker på. Ikke med vilje, men fordi vi ikke ved hvordan vi skal fastholde vores tanker i et positivt mønster.
Vi har optil 60.000 tanker hver eneste dag og største delen af dem er negative. Det er op imod 80% af vores tanker der er negative. ikke noget at sige til de positive tanker har svært ved at vinde kampen 😉

Vores tanker kører i en rille og de gentager sig selv. Faktisk er vores tanker en gentagelse af gårsdagens tanker, og vi har ikke ret mange nye og originale tanker, de fleste af vores tanker er en kopi af tidligere tanker. Det der bliver vores mønster. Et negativt mønster.

Vi har så mange tanker at vi ikke altid er opmærksom på alle de negative tanker vi egentligt har, her er et par eksempler. Du kan helt sikkert selv putte lidt flere på listen:

  • Jeg er ikke god nok.
  • Jeg lykkes ikke.
  • Han/hun kan ikke lide mig.
  • Jeg er ikke noget værd.

Bare selv fyld på, jeg tænker at listen er utømmelig.

Det er vores tanker der bestemmer om vi er glade og lykkelige eller kede af det og frustreret. Og det fede er at vi rent faktisk selv kan bestemme over hvilken energi vi giver vores tanker.

Hvordan lyder det?

At du selv kan bestemme hvordan du skal have det og hvordan dine tanker skal påvirke dig?

Når du får en skidt tanke, skal du spørge dig selv: ”hvor kom du lige fra?” Nogen kan sige til tanken: ”Tak fordi du kom forbi, jeg har ikke tid til dig lige nu, jeg er lige i gang med noget andet” Den er ikke supergod for mig, men brug den endelig hvis den virker for dig.
Det der til gengæld virker for mig, er at spørge mig selv: ”Hvordan ønsker jeg det så?” Altså hvis jeg siger til mig selv, ”hvor er du blevet tyk at se på”, siger jeg ”av for den da, og hvad ønsker jeg så?” Jeg vil gerne at jeg er sund og stærk. Og faktisk vil jeg elske følelsen af at jeg er sund og stærk. Nu er vibrationen ændret og jeg skælder ikke mig selv ud mere. Min tanke er derfor positiv nu.

Men hvad er det med tanker der er så forfærdeligt?
Jo, når vi får en tanke, skaber det en følelse inde i os, der skaber en adfærd altså den måde vi møder verden på.
Det er derfor vigtigt at vi finder vores negative tanker og får dem vendt til positive tanker, så vi ikke skaber en negativ følelse og derved skaber en dårlig adfærd. Det er blandt andet derfor vi skændes med andre og brokker os over de små ting i livet.

Når du kun siger positive ting, vil din negative tankegang ikke få næring og langsomt vil det være de gode ting du fokuserer på.
Og hvis du tænker negativt, så husk sætningen – hvad ønsker jeg så?

Smil fra Line

Kategorier

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!